Autobedrijf VerstegenAutobedrijf Verstegen
Suzuki
Volg ons op Facebook

Werkplaats

Onderhoud aan alle merken.

Rick VerstegenWanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage komt dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over goed opgeleid team van vakbekwame monteurs en over een werkplaats met moderne apparatuur. Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden (levertijd) of wanneer een reparatie iets langer duurt (overmacht), dan laten wij u dat altijd even weten en indien mogelijk zullen wij dan voor zorgen dat er vervangend vervoer beschikbaar is.

Naast Suzuki kunt u bij ons terecht in de werkplaats ook met andere merken. Zowel personen auto’s en lichte bedrijfswagens.

 

Lease auto’s.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan uw lease auto ongeacht welk merk. Wij hebben met diverse lease maatschappijen een overeenkomst om voor hun te kunnen repareren ongeacht welk merk. Wilt u graag bij ons in onderhoud komen neem dan even contact op met Rick Verstegen op nummer 0413-250444 of mail naar werkplaats@verstegen-suzuki.nl

Wij hebben een team van goed opgeleide monteurs die ook werken met de beste uitlees apparatuur en staan graag voor u klaar.